Wie ben ik?

Mijn naam is Geoffrey Reemer en ik maak al sinds augustus 2007 video’s op YouTube. Op mijn kanaal TubeTotaal vind je tientallen handige video’s vol met tips voor meer succes op YouTube. Ik heb al vele duizenden kanalen over de hele wereld geholpen om groter te worden en op mijn eigen kanalen heb ik in totaal al meer dan 40.000 abonnees bereikt.

Op deze website vind je de beste selectie van mijn YouTube-tips, die je direct toe kunt passen om meer kijkers en abonnees te krijgen. Abonneer je ook op de TubeTotaal-nieuwsbrief, om regelmatig exclusieve YouTube-tips in je mailbox te krijgen!

In het dagelijks leven ben ik freelance webontwikkelaar en internetondernemer. Ik heb al veel grote en kleine bedrijven geholpen bij het ontwikkelen van een mooie uitstraling op het internet. Daarnaast ben ik eigenaar van Team Talento, het online talentenportaal voor kinderen in het basisonderwijs.

Wil je ideeën over YouTube uitwisselen? Stuur me dan eens een mailtje op info@tubetotaal.nl.

Wat vind jij ervan?